11:48 26.09.2016

Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

2 хв читати
Комісія Державіаслужби рекомендувала видати низку призначень на маршрути вітчизняним авіаперевізникам

Комісія Державної авіаційної служби (Державіаслужба) України з розгляду питань про права на експлуатацію повітряних ліній 26 вересня 2016 року рекомендувала голові служби видати низку прав на виконання авіарейсів українським авіакомпаніям.

Як передає кореспондент "Інтерфакс-Україна", за підсумками засідання комісії авіакомпанії "Урга" (Кіровоград) рекомендовано видати права на виконання авіаперевезень в інших країнах, а саме Нзарі (Південний Судан).

Авіакомпанії "Азур Ейр Україна" рекомендовано видати права на регулярні рейси Київ-Дубай і на чартери з Києва до Верони, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Анталії, Даламана, Коньї, Бургаса; з Харкова до Анталії, Даламана, Хургади, Шарм-ель-Шейха; з Одеси до Анталії Шарм-ель-Шейха, Хургади; зі Львова до Анталії, Даламана, Шарм-ель-Шейха, Хургади; із Запоріжжя до Анталії, Шарм-ель-Шейха і Хургади.

Крім того, авіакомпанії "Роза вітрів" рекомендовано до видачі права на регулярні рейси Київ-Дніпро та Івано-Франківськ - Салерно, а також на чартери з Києва до Анталії, Шарм-ель-Шейха, Хургади, Таби, Зальцбурга, Кіттіли, Рованіемі, Марибора, Бергамо, Занзібара, Пунта-Кани; зі Львова до Хургади; з Дніпропетровська до Шарм-ель-Шейха, Верони, Марибора; з Одеси, Запоріжжя, Вінниці до Шарм-ель-Шейха; з Харкова до Кіттіли та Марибора.

Компанії також рекомендовано розширити їй частоти на чартерні польоти з Києва до Шарм-ель-Шейха і Хургади, зі Львова до Хургади та з Дніпропетровська, Харкова, Одеси і Запоріжжя до Анталії.

Авіакомпанії "Дарт" рекомендовано задовольнити заявку на виконання регулярних рейсів з Одеси, Києва і Львова до Тбілісі та Батумі, а також на польоти в інших державах, а саме: Литві, Норвегії, Іспанії, Швеції, Франції, Мавританії, Марокко, Намібії, Тунісі, Камеруні.

Авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ), найбільшій авіакомпанії країни, рекомендовано розширити частоти на регулярних маршрутах Київ-Вільнюс та Київ-Коломбо, а також видати права на "регулярку" до Каунаса зі Львова та Одеси.

Окрім цього, рекомендовано видати МАУ призначення на чартери з Києва до Шарм-ель-Шейха, Хургади, Таби, Анталії, Кіттіли, Каяни, Попрада, Аліканте, Ейлата, Занзібара, Акаби, Гоа; з Харкова до Шарм-ель-Шейха, Хургади; з Одеси та Запоріжжя до Хургади; зі Львова до Хургади та Анталії.

Авіакомпанії "Браво" рекомендовано видати права на регулярні польоти з Києва та Одеси до Батумі, Кутаїсі та Тбілісі, а також на чартери з Києва на Гоа.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА