14:43 16.12.2016

Угорський лоу-кост Wizz Air збільшить парк літаків у Києві та додасть два напрямки

2 хв читати
Угорський лоу-кост Wizz Air збільшить парк літаків у Києві та додасть два напрямки

Угорська лоу-кост авіакомпанія Wizz Air збільшить парк повітряних суден у Києві - другий літак з’явиться в серпні 2017 року.

Як повідомила директор з комунікацій компанії Тамара Валуа на прес-конференції в Києві в п'ятницю, з серпня також буде відкрито рейси з Києва до Копенгагена та Нюрнберга.

Крім того, із серпня буде збільшено частоту рейсів до Будапешта (до щоденних), Дортмунда, Братислави і Мюнхена (до чотирьох на тиждень) і до Кельна та Гамбурга (до трьох на тиждень).

Загалом, за словами Т.Валуа, від початку роботи лоу-коста в Україні (2008 рік) він перевіз на українських рейсах понад 4,5 млн пасажирів, у 2016 році орієнтується на пасажиропотік трохи більше ніж 400 тис.

Відповідаючи на запитання про відновлення роботи дочірньої компанії, вона повідомила, що компанія розглядає всі можливі варіанти, проте не назвала якихось конкретних рішень і термінів, зокрема і щодо можливих планів відновлення польотів зі Львова, додавши лише, що переговори з Львівським аеропортом відбуваються.

Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, пропонує рейси за більш ніж 480 маршрутами із 27 баз, сполучаючи 133 напрямки в 40 країнах. Флот авіакомпанії нараховує 63 літаків Airbus-320 та 11 A321. З 2019 року розпочнеться постачання 110 А-321 і зменшення постачань А-320. Персонал компанії нараховує близько 3 тис. співробітників. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі.

Раніше в Україні працювала її дочірня компанія - "Візз Ейр Україна", проте її діяльність було призупинено з низки причин, переважно комерційних.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА