16:43 21.12.2016

Тіло екс-заступника голови "Нафтогазу" виявлено під час обшуку у справі про розкрадання коштів "Чорноморнафтогазу"

1 хв читати
Тіло екс-заступника голови "Нафтогазу" виявлено під час обшуку у справі про розкрадання коштів "Чорноморнафтогазу"

Працівники Генеральної прокуратури України під час обшуку на одному з об'єктів у справі про розкрадання коштів ДАТ "Чорноморнафтогаз" виявили тіло колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України", який імовірно вчинив самогубство.

"Генеральною прокуратурою України у межах кримінального провадження за фактом розкрадання грошових коштів ДАТ "Чорноморнафтогаз" НАК "Нафтогаз України" при закупівлі самопідйомних плавучих бурових установок було проведено низку обшуків. Після проникнення до одного з обшукуваних приміщень слідчою групою був виявлений труп колишнього заступника голови НАК "Нафтогаз України", який імовірно здійснив постріл із вогнепальної зброї під час проникнення", - написала прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у Facebook у середу.

Як повідомило інтернет-видання "Українська правда" з посиланням на речника Національної поліції Ярослава Тракала, в середу працівники військової прокуратури прибули до будинку екс-заступника голови "Нафтогазу" часів президента України Віктора Януковича Геннадія Юр’єва у Вінницькій області. "Але ще до потрапляння до будинку вони почули хлопок. Усередині вони виявили тіло з вогнепальним пораненням у голову", - розповів Я.Тракало, але імені загиблого не назвав.

Водночас джерела видання підтвердили, що знайдений у будинку чоловік - це Геннадій Юр’єв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА