10:26 27.01.2017

В Україні з 1 січня всі кандидати на посади держслужби мають подавати е-декларації

2 хв читати
В Україні з 1 січня всі кандидати на посади держслужби мають подавати е-декларації

Із 1 січня 2017 року всі кандидати на посади державної служби мають подавати електронні декларації про майно і доходи, йдеться в повідомленні прес-служби Національного агентства з питань державної служби.

Згідно з повідомленням, така декларація має охоплювати звітний рік (із 1 січня по 31 грудня включно), що передує року, в якому особа подала заяву на зайняття посади (участь у конкурсі), якщо інше не передбачено законодавством, і містити інформацію станом на 31 грудня звітного року.

Законодавством можуть передбачатися особливості процедури добору кандидатів на зайняття вакантних посад суб'єктів декларування.

Наприклад, закон "Про державну службу" передбачає подання двох декларацій у процесі такого відбору: перша декларація подається особою, що хоче взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади держслужби, разом з іншими документами для участі в конкурсі; друга декларація подається зазначеною особою, якщо вона перемогла в конкурсі, перед її призначенням на посаду.

В обох випадках декларація подається за минулий рік. При цьому період, охоплений відповідними деклараціями, залежить від часу їх подання: наприклад, якщо документи для участі в конкурсі було подано в грудні 2016 року, то перша декларація має охоплювати попередній 2015 рік; при цьому якщо рішення про перемогу в конкурсі було прийнято вже в 2017 році (наприклад, у січні), то друга декларація має охоплювати попередній 2016 рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА