16:12 06.02.2017

Глави Харківської, Львівської, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської ОДА очолили рейтинг діяльності керівників обладміністрацій від КВУ

2 хв читати
Глави Харківської, Львівської, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської ОДА очолили рейтинг діяльності керівників обладміністрацій від КВУ

Голова Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Юлія Світлична очолила рейтинг діяльності голів ОДА, складений у межах проекту Комітету виборців України.

У рейтингу, який складається з оцінки соціально-економічного розвитку регіону та результатів опитування 245 місцевих експертів, політиків, журналістів, громадських діячів і активістів), вона набрала 6,9 балів із 10 можливих.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка отримав 6,7 балів, керівники Кіровоградської та Тернопільської областей Сергій Кузьменко і Степан Барна – по 6,2 бала, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль – 5,8 бала.

На 10-му місці в рейтингу голова Київської ОДА Олександр Горган (5,3 бала), на 11-му керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський (5,2), на 12-му – голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко (5,2), на 16-му нещодавно призначений голова Одеської ОДА Максим Степанов (5,1), на 17-му – голова Луганської ОблВЦА Юрій Гарбуз (4,9).

Найгірші результати у голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука (4,7), Рівненської ОДА Олексія Муляренка (4,6), Чернівецької ОДА Олександра Фіщука (4,6), Полтавської ОДА Валерія Головка (4,4), Херсонської ОДА Андрія Гордєєва (4,3).

"Ми очікуємо, що рейтинг допоможе керівництву держави ефективніше оцінити роботу керівників облдержадміністрацій та приймати відповідні управлінські рішення. Громадськість, у свою чергу, матиме додатковий інструмент контролю і підстави для порівняння місцевої влади", - зазначив на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у понеділок генеральний директор КВУ Олексій Кошель.

За його словами, дані проекту в подальшому публікуватимуться щокварталу, а за результатами року буде опублікований підсумковий звіт. Звіти направлятимуть керівникам облдержадміністрацій, щоб вони могли побачити недоліки своєї роботи, а також президентові та главі уряду для більш ефективного контролю над діяльністю керівників регіонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА