11:00 04.03.2017

Українці до 8 березня шукають в Інтернеті привітання танкістці і подарунок свекрусі, у якої все є

2 хв читати
Українці до 8 березня шукають в Інтернеті привітання танкістці і подарунок свекрусі, у якої все є

Українські користувачі робили запити в пошукачі "Яндекс" про Міжнародний жіночий день на початку березня понад 2 млн разів, кількість запитів досягає піку вранці 8 березня.

Як повідомляє прес-служба компанії "Яндекс. Україна", до 8 березня українці найчастіше хочуть знайти в Інтернеті: привітання; вірші; листівки; картинки; подарунки; СМС; пісні та плейкасти.

А щодо привітань, то найчастіше шукають смішні короткі тексти. Трапляються і оригінальні запити: "християнські вітання про 8 березня", "угарне привітання подрузі на 8 березня" або "привітання з 8 березня хорошій людині".

Одним із головних атрибутів свята українці вважають листівки (кожен десятий запит). Переважно цікавляться, як зробити або намалювати їх самостійно. Є і незвичні запити: "забійні листівки з 8 березня", "вітальні листівки 8 березня з білими ведмедями", "листівка з 8 березня для бізнес-леді".

Дані "Яндекса" свідчать про те, що більшість має намір робити подарунок на 8 березня власноруч. Більше ніж половина запитів про подарунки містить фразу "своїми руками": "який подарунок можна подарувати вчителю танців на 8 березня своїми руками", "топ 10 як зробити подарунок мамі на 8 березня за 5 хвилин з папірового папіру своїми руками".

Загалом українці найбільше цікавляться подарунками та привітаннями для мами, на другому місці за кількістю запитів - подруги, на третьому – колеги (колег). Деякі користувачі намагалися знайти "що подарувати свекрусі на 8 березня, у якої все є" або "привітання з 8 березня колишній дружині". Шукають привітання і для представниць різних професій: "вірш на 8 березня вчителю математики", "привітання з 8 березня танкістці", "з 8 березня привітання гол. бухгалтеру".

Кілька оригінальних запитів українських користувачів про 8 березня: "як красиво описати подарунок чоловіка і сина на 8 березня під фото", "саморобки на 8 березня своїми руками в дитячому садку з ватних дисків", "яку зачіску може зробити дитина на 8 березня бабусі", "як зробити вазу-цукерницю нитками зубочистками з картоном на 8 березня" тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА