11:52 15.03.2017

Порошенко: Правоохоронці затримуватимуть усіх учасників блокади зі зброєю

2 хв читати
Порошенко: Правоохоронці затримуватимуть усіх учасників блокади зі зброєю

Президент України Петро Порошенко заявляє, що правоохоронці затримуватимуть усіх учасників блокади торгівлі з окупованими територіями, якщо в тих буде виявлено зброю.

"Ми завжди будемо з повагою ставитися до мирних учасників будь-яких мирних акцій, хай навіть ми і не поділяємо їхніх вимог. Однак усіх, хто на заклик організаторів приїхати зі зброєю їхатиме туди з автоматами, коктейлями Молотова або вибухівкою, гранатами, щоб підривати залізничні колії, як нам уже неодноразово обіцяли авантюристи-організатори, будемо затримувати й притягати до відповідальності, навіть якщо вони представлятимуться патріотами", - сказав президент на засіданні РНБО в середу.

Він висловив жаль у зв'язку з тим, що "гуляй-поле" в зоні АТО створила політична сила, яка вважалася демократичною, ліберальною і реформаторською".

"Взяли і зробили – нечесно і непорядно до країни. Хіба можна таким чином відволікати увагу від провалів свого лідера, який за два з половиною мерських строки не спромігся вирішити найгостріше комунальне питання і буквально засипав сміттям найкрасивіше європейське місто України?" – сказав глава держави.

П. Порошенко так само обурився нічними подіями, пов'язаними із зіткненнями блокувальників та правоохоронців.

"Вночі дивився це ганебне відео. Як били нових поліцейських, як намагалися вирвати у них зброю, як принижували поліцейських, які пройшли бойові дії, розраховуючи, що ті не можуть підняти руку на недоторканного обранця", - сказав президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА