15:50 06.05.2017

Правоохоронці не потерплять антиукраїнську символіку і заяви під час святкування Дня перемоги 9 травня

2 хв читати
Правоохоронці не потерплять антиукраїнську символіку і заяви під час святкування Дня перемоги 9 травня

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що підрозділи Національної поліції і Національної гвардії не потерплять антиукраїнської символіки і заяв під час святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 9 травня і будуть припиняти всі спроби провокацій.

"Попереду 9 травня. Як завжди останнім часом, різні політичні сили спробують використовувати цей день для того, щоб нагадати про себе будь-яким чином. Апологети "русского мира" в Україні, через свої пропагандистські канали розганяють, спекулюючи на почуттях людей акцію "безсмертний полк". Не заради тих, хто воював у Другій світовій війні, не заради історичної пам'яті - заради можливості спровокувати на тлі триваючої агресії Росії внутрішні конфлікти в українському суспільстві", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Фкйсбук в суботу.

А.Аваков наголосив, що йому як міністру внутрішніх справ відомо про плани таких провокацій у Києві та низці міст південного сходу України, а також відомі імена і задуми організаторів".

"Не справа МВС і його поліцейських і гвардійських підрозділів давати оцінку і тим паче регулювати політичну діяльність, але на всіх демонстраціях і маршах, запланованих на цей день, підрозділи Національної поліції і Нацгвардії не потерплять ні антиукраїнську символіку, ні антиукраїнські заяви", - заявив він, наголосивши, що всі спроби провокацій будуть припинені і "поліцейські по всій країні отримали дуже чіткі інструкції".

"Святкуйте, журіться, покладайте квіти і віддавайте честь - це право кожного громадянина України. Але створювати передумови для внутрішньої дестабілізації через провокаційні символи і дії МВС не допустить", - додав міністр.

Глава МВС наголосив, що все сказане повною мірою стосується і правих, і лівих радикалів і політиків, що стоять за їхніми спинами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція "Слуги народу" ухвалила рішення про необхідність поділу повноважень Мінвідновлення - Безгін

Спортсмени можуть допомогти в залученні більшої кількості країн до Глобального саміту миру - Єрмак

Кабмін передав Міноборони повноваження Генштабу щодо погодження бронювання

У Львівській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати

Зеленський підписав Укази про призначення понад 100 суддів

Зеленський: Кремль відзначив день завершення Другої світової війни своїм нацизмом – масованим ударом по Україні

Зеленський: Зрив будь-яких спроб наступальних дій РФ – це нагальний пріоритет

Зеленський провів телефонну розмову із прем'єр-міністром Саудівської Аравії

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА