12:54 26.07.2017

Мер Енергодара оголошений в розшук

2 хв читати
Мер Енергодара оголошений в розшук

Міський голова Енергодара (Запорізька обл.) Павло Музика, відпущений судом 12 червня цього року під особисту поруку та без пояснення причин не з'явився в місцеву прокуратуру, 21 липня був оголошений в розшук.

"21 липня 2017 року мер Енергодара оголошений в розшук і 24 липня Енергодарською місцевою прокуратурою до суду спрямовано клопотання про зміну запобіжного заходу з особистого зобов'язання на тримання під вартою", - повідомляє в середу прес-служба прокуратури Запорізької області.

В облпрокуратурі нагадали, що 12 червня слідчий суддя Енергодарського міського суду оголосив постанову про застосування до мера Енергодара запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

13 липня на 10:00 підозрюваного викликали до Енергодарської місцевої прокуратури для проведення слідчих дій. На вказаний виклик останній не з'явився, про поважність причин неявки не повідомив.

"Крім того, під час опитування сусідів підозрюваного встановлено, що він за адресою постійного проживання довгий час не з'являвся, під час допиту працівників виконавчого комітету Енергодарської міської ради встановлено, що мер Енергодара перебуває у відпустці й точне місцезнаходження його невідоме", - поінформували в прес -службі облпрокуратури.

Як повідомлялося, 8 червня 2017 року прокуратура повідомила П.Музику про підозру безпосередньо під час проведення сесії міськради. Такі дії в органах прокуратури пояснили бажанням виключити можливість зриву слідчої дії з боку мера та його соратників.

За інформацією прокуратури Запорізької області, П.Музика підозрюється в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 1 ст.172, ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України (незаконне звільнення одного з керівників комунальних підприємств, пов'язане зі зловживанням службовим становищем).

12 червня в прес-службі партії "Опозиційний блок" повідомили, що суд відмовив Енергодарській прокуратурі в арешті мера Енергодара (Запорізька обл.) Павла Музики і обрав йому запобіжний захід у вигляді особистої поруки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА