11:29 03.08.2017

Суд продовжив розгляд справи про держзраду Януковича

1 хв читати
Суд продовжив розгляд справи про держзраду Януковича

Оболонський районний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання державного адвоката екс-президента України Віктора Януковича Віталія Мешечека про перенесення слухання до виклику В.Януковича в рамках міжнародно-правової допомоги.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", В.Мешечек клопотав про виклик В.Януковича до суду і забезпечення його участі в суді в режимі відеоконференції в рамках запиту міжнародно-правової допомоги до Російської Федерації.

Оголошуючи відповідне клопотання, адвокат зазначив, що лише таким чином можна припинити порушення прав В.Януковича і забезпечити реалізацію права на захист.

В.Мешечек також попросив суд відкласти подальше засідання до запиту про міжнародну правову допомогу компетентними органами РФ і не проводити засідання 10, 17, 23 і 31 серпня.

Адвокат також додав, що у нього немає ніякого зв'язку з В.Януковичем, він не контактує з ним.

У свою чергу, прокурори виступили проти цього клопотання.

Головуючий суддя Владислав Дев'ятко відмовив у задоволенні клопотання адвоката, не знайшовши підстав для його задоволення, і наголосив, що суд дотримувався всіх вимог законодавства у процесі виклику В.Януковича на засідання, зокрема направляв повістки на територію РФ.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА