18:31 03.08.2017

У зоні АТО від початку доби тенденції до загострення немає

1 хв читати
У зоні АТО від початку доби тенденції до загострення немає

У зоні проведення антитерористичної операції на сході України протягом дня не відзначалося тенденцій до загострення обстановки, констатують у прес-центрі штабу АТО.

"За своєю типовою тактикою російсько-окупаційні угруповання вдень здійснюють до 10 обстрілів українських позицій і здебільшого це легке озброєння. Основна активність бандитів зазвичай фіксується після 18-ї години", - повідомляє прес-центр у зведенні станом на 18:00 четверга, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook.

Так, з опівночі і до 18:00 четверга на луганському напрямку члени бандформувань зі стрілецької зброї відкривали вогонь по українських укріпленнях на підступах до Новоолександрівки. А по опорних пунктах у Кримському та Новотошківському били ворожі гранатомети.

На маріупольському напрямку близько 14:00 противник випустив вісім мін калібру 82 міліметри неподалік Павлополя, а на донецькому напрямі бойовики з гранатомета обстріляли шахту Бутовка.

"У відповідь на провокації незаконних збройних формувань сили АТО оперативно відкривали вогонь, тож вогневе протистояння було нетривалим. Варто додати, що, незважаючи на літню спеку, лінія української оборони продовжує вдосконалюватись. Наші бійці перебувають у повній бойовій готовності і морально готові дати жорстку і швидку відповідь ворогу в будь-яку частину доби", - запевнили в прес-центрі штабу АТО.

Про втрати в лавах ЗСУ в оприлюдненому зведенні не повідомляється.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА