11:16 12.09.2017

Саакашвілі упевнений, що його паспорт у президента України

2 хв читати
Саакашвілі упевнений, що його паспорт у президента України

Лідер партії "Рух нових сил", екс-голова Одеської обласної державної адміністрації, екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі стверджує, що його паспорт перебуває у президента України Петра Порошенка.

Під час зачитування адміністративного протоколу про незаконний перетин кордону у Львові у вівторок на запитання представника Державної прикордонної служби України до М.Саакашвілі, чи може він надати документи, що посвідчують особу, політик відповів: "Документи і посвідчення - вони у вашого президента, у нашого президента України в кабінеті".

"Я офіційно заявляю, що паспорт, який вкрали у мене, згідно з інформацією, яку я отримав від дуже і дуже інформованих джерел, зараз перебуває в кабінеті у президента України Порошенка Петра Олексійовича. Йому принесли паспорт уранці, коли він прийшов на роботу після нашого повернення в Україну. Це інформація, яка у мене зараз є", - додав М.Саакашвілі.

Як повідомлялося, в понеділок М.Саакашвілі заявив, що українські правоохоронці забрали його паспорт під час обшуку в автобусі, яким він їхав через українсько-польський кордон. За його словами, представники спецслужб обшукали автобус, після чого паспорт зник, і запропонував ЗМІ "робити з цього висновки самим".

У поліції спростували заяву М.Саакашвілі про вилучення його паспорта правоохоронцями. "Озвучена заява щодо вилучення паспорта поліцейськими суперечить тим обставинам, які мали місце при незаконному переправленні осіб через державний кордон України в районі пункту пропуску "Шегині", - заявили в правоохоронному відомстві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА