06:50 19.10.2017

За минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по українських позиціях, поранення отримали троє військовослужбовців

1 хв читати
За минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по українських позиціях, поранення отримали троє військовослужбовців

За минулу добу незаконні збройні формування 53 рази порушили перемир'я. Сили АТО 31 раз вогнем пригнічували активність бойовиків. В результаті бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомили в прес-службі штабу АТО.
"В кінці минулої доби в районі проведення АТО обстановка і надалі продовжила загострюватися. Ворог істотно збільшив кількість вогневих провокацій і все частіше застосовував міномети різних калібрів", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в четвер вранці.
На донецькому напрямку ввечері бойовики з мінометів калібру 82-мм, різних видів гранатометів кілька разів били по захисникам Авдіївки. Також під гранатометним вогнем бойовиків опинилися позиції ЗСУ поблизу Луганського, Майорського, Кам'янки. Близько 18.00 внаслідок обстрілу українських опорних пунктів із застосуванням 120-мм мінометів і озброєння БМП отримав поранення один український військовослужбовець. Крім того, майже опівночі НВФ випустили понад 20 мін калібру 120-мм на підступах до Троїцького.
На луганському напрямку бойовики двічі застосовували 82-мм міномети неподалік Новотошківського і Новозванівки. Зі 120-мм мінометів були обстріляні позиції сил АТО в районі Кримського і Попасної. Також вночі під вогонь з автоматичних гранатометів потрапили захисники Троїцького, Новозванівки і Новоолександрівки.
На маріупольському напрямку близько 19.00 бойовики били з міномета калібру 82-мм неподалік Гнутового. Крупнокаліберний кулемет застосовувався ними в околицях Старогнатівки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА