14:14 27.10.2017

Умеров і Чийгоз уже прибули до аеропорту "Бориспіль"

1 хв читати
Умеров і Чийгоз уже прибули до аеропорту "Бориспіль"

 Заступники голови меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров та Ахтем Чийгоз прибули в п'ятницю до аеропорту "Бориспіль" (Київська обл.), повідомили в прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

"Вони вже приземлилися", - повідомила представник прес-служби журналістам, які очікують спільної прес-конференції І.Умерова та А.Чийгоза, запланованої в прес-центрі термінала D аеропорту.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", їх в аеропорту зустріли лідер межлісу кримськотатарського народу і лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв.

Як повідомлялося, 11 вересня російський суд в анексованому Криму засудив А.Чийгоза до восьми років колонії суворого режиму. 27 вересня Сімферопольський районний суд ухвалив вирок у справі І.Умерова і призначив йому покарання у вигляді двох років колонії-поселення.

25 жовтня їх передано Туреччині, після чого вони мали прибути в Україну. Їх звільнено від кримінальної відповідальності, але заборонено проживати в Криму, тому вони працюватимуть у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА