17:28 15.11.2017

Обшук за місцем проживання фіскала в Києві не пов'язаний з його родичкою, яка працює в ЗМІ та якій належить квартира

2 хв читати

У Генпрокуратурі України заявляють, що обшук у квартирі в Києві, що належить співробітниці одного з українських ЗМІ, не пов'язаний з нею або її професійною діяльністю, а проводився у рамках розслідування кримінального провадження за фактами здійснення низки злочинів працівниками територіальних органів Державної фіскальної служби, один з яких проживає в цьому приміщенні.

Як повідомляє в середу прес-служба Генпрокуратури, співробітники відомства розслідують кримінальне провадження за фактами розтрати вилученого майна шляхом зловживання службовими повноваженнями посадовими особами територіальних органів ДФС, за попередньою змовою зі службовими особами одного з товариств, а також умисного невиконання судового рішення, що набуло чинності, щодо повернення особі належного їй майна, що завдало суттєвої шкоди охоронюваним законом інтересам зазначеної особи.

"На підставі постанови слідчого судді від 24.10.2017 слідчим Головного слідчого управління Генпрокуратури під час проведення досудового розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснюється обшук за місцем проживання співробітника територіального органу ДФС України у квартирі за адресою м. Київ, вул. М.Донця, 2а, що належить на праві власності громадянці України, яка працює в одному з українських ЗМІ. Слід зазначити, що зазначене кримінальне провадження не стосується фактичного власника квартири, а також питань її професійної діяльності", - йдеться в повідомленні.

У Генпрокуратурі також зазначили, що згадана співробітниця ЗМІ є родичкою співробітника територіального органу ДФС України.

Раніше в середу на своїй сторінці в соцмережі Facebook голова Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія повідомив, що обшук був проведений у житлі співробітниці НСТУ, редактора Національного радіо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА