07:06 20.11.2017

За минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець поранений

2 хв читати
За минулу добу бойовики 26 разів обстріляли позиції ЗСУ, один військовослужбовець поранений

Один український військовослужбовець отримав бойову травму внаслідок обстрілів з боку незаконних збройних формувань протягом минулої доби, 19 листопада, повідомляє прес-центр штабу АТО.
"Внаслідок ворожих обстрілів 1 військовослужбовець сил АТО отримав бойову травму. Він доставлений до військово-медичної установи", - йдеться у зведенні за неділю, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.
За даними штабу, бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО протягом минулої доби, ситуація на сході України зберігає тенденцію до ускладнення. "Загалом, за минулу добу, по всій лінії зіткнення ворог зробив 26 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. У 16-ти випадках наші військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів зі зброї не забороненої мінського домовленостями", - йдеться в звіті.
На луганському напрямку бойовики вели вогонь з озброєння танка, БМП, 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів у районі Троїцького. У темний час доби противник випустив 20 снарядів калібру 152-мм з оборонних укріплень у Причепилівки, а з 82-мм мінометів вів вогонь по захисникам Новоолександрівки і Луганського. На цьому ж напрямку бойовики активно застосовували і піхотне озброєння. Захисників Луганського вони неодноразово обстрілювали з озброєння БМП, а опорні пункти у Станиці Луганської, Світлодарська, Новотошківського, Кримського, Новолуганського і Богуславська незаконні збройні формування обстрілювали в основному з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
На донецькому напрямку, у вечірній час, епіцентр збройної нестабільності перемістився з Приазов'я в передмістя Авдіївки. Бойовики з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали кілька ділянок на підступах в районі Кам'янки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

Двоє дітей постраждали внаслідок ворожих ударів по Дергачах - Харківська ОВА

США вже почали постачати боєприпаси Україні, їх буде доставлено протягом кількох днів - Пентагон

ПК "Південь": у Херсонській області знищено розвідувальний БПЛА "Орлан-10", в Одеській - БПЛА "ZALA"

Унаслідок обстрілів на Донеччині загинули п’ятеро людей, вісім поранено

"Укрзалізниця" скасувала зміни в русі поїздів, запроваджені через обстріли Харківщини

Підозрюваного в хабарництві заступника голови Запорізької облради відсторонено від посади - САП

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА