10:03 23.11.2017

На луганському напрямку сили АТО поліпшили тактичне положення

1 хв читати
На луганському напрямку сили АТО поліпшили тактичне положення

Українські військові покращують тактичне положення на луганському напрямку, при цьому дотримуючись Мінських домовленостей, повідомляє прес-центр штабу АТО в соцмережі Facebook.

"Збройні Сили України суворо дотримуються Мінських домовленостей, відповідно до положень яких можуть зміцнювати або переобладнувати свої позиції, передислоковуватися в межах територій, визначених цими домовленостями. Окремі підрозділи ЗСУ на луганському напрямку покращили тактичне положення з метою поліпшення умов спостереження за противником і ведення оборонного вогню у відповідь на провокативні обстріли російсько-окупаційних військ", - йдеться в повідомленні, розміщеному в четвер.

У середу ввечері волонтер Юрій Мисягін повідомив, що на Світлодарській дузі через систематичні обстріли з боку бойовиків з важкого озброєння "військові різних підрозділів 54-ї бригади та 24-го батальйону "Айдар" були змушені спланувати та виконати провести військову операцію".

"У результаті раптових військових дій наших підрозділів було звільнено декілька селищ, жителі яких зустрічали нашу піхоту як визволителів, також було взято під наш контроль кілька стратегічних висот. Завдяки цій операції в нас з'явилися нові позиції завбільшки кілька квадратних кілометрів, на яких ми вже успішно закріпилися", - зазначив волонтер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА