17:36 05.12.2017

Навіть для цинічної української політики це перебір - Аваков про нібито переговори Курченка й Саакашвілі

1 хв читати
Навіть для цинічної української політики це перебір - Аваков про нібито переговори Курченка й Саакашвілі

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков різко негативно відгукнувся про переговори нібито екс-президента Грузії, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі й бізнесмена Сергія Курченка щодо фінансування діяльності політика.

"Разом з усіма вперше слухаю плівки Курченко-Дангадзе-Саакашвілі… Навіть для цинічної української політики це перебір... Хочеться натиснути reset. Та це не комп'ютерна гра, а життя країни", - прокоментував міністр внутрішніх справ України аудіо- і відеоплівки, які в сесійній залі Верховної Ради демонструє у вівторок генпрокурор Юрій Луценко.

Генпрокурор України Юрій Луценко з трибуни парламенту на вечірньому пленарному засіданні Верховної Ради у вівторок знову повторив раніше озвучені ним дані слідства про нібито переговори М.Саакашвілі і його представників з С.Курченком і його довіреною особою. Також їм знову була показано оприлюднений раніше на брифінгу аудіозапис, за версією слідства, розмови М.Саакашвілі та С.Курченка.

Зокрема, людина з голосом, схожим на голос С.Курченка, говорить нібито М.Саакашвілі про те, що у нього є інтереси в Україні, й цікавиться, чи може надіслати в Україну людину для реалізації цих інтересів.

Також було оприлюднено аудіозапис С.Дангадзе з довіреною особою С.Курченка про плановані політичні акції за участю М.Саакашвілі й можливості їх фінансування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА