18:24 11.12.2017

Бойовики в зоні АТО в понеділок 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

2 хв читати
Бойовики в зоні АТО в понеділок 9 разів обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики в зоні АТО від початку доби станом на 18:00 понеділка зробили 9 обстрілів позицій Збройних сил України, під ворожі обстріли потрапила Авдіївка, повідомили в штабі АТО.

"Обстріл російсько-окупаційними військами з мінометів позицій захисників України і з реактивних систем залпового вогню мирного населеного пункту - такі підсумки сьогоднішнього дня", - сказано у зведенні прес-центр штабу АТО на сторінці в соцмережі "Фейсбук" у понеділок увечері.

На луганському напрямку бойовики близько 2 годин з мінометів різних калібрів обстрілювали оборонні укріплення сил АТО біля Майського, випустивши 40 мін.

"У цьому ж районі окупанти застосували 82-мм міномети поблизу Луганського, а озброєння БМП - неподалік Світлодарська. З гранатометів різних типів ворог вів вогонь по захисниках Зайцевого і Попасної, а з великокаліберних кулеметів турбував захисників Новозванівки", - сказано в звіті.

На донецькому напрямку гаряче було в передмісті Авдіївки, де незаконні збройні формування з 82-мм мінометів і гранатометів били по позиціях ЗСУ біля Кам'янки і Опитного.

"Опівдні, наражаючи на небезпеку цивільне населення, російсько-терористичні війська підступно обстріляли саму Авдіївку. З реактивних систем залпового вогню "Град" по цьому прифронтовому місту випустили три реактивні снаряди. Люди не постраждали, проте пошкоджено контактну лінію залізничної колії та високовольтну ЛЕП на ділянці Ясинувата - Авдіївський коксохімічний завод", - зазначають у штабі АТО.

На Приазов'ї бойовики з озброєння БМП порушували перемир'я поблизу Гнутового.

"Загалом з півночі російські найманці скоїли 9 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У чотирьох випадках наші воїни давали агресору адекватну відповідь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - сказано у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

Окупанти за добу завдали чотири ракетних і 50 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА