07:05 15.12.2017

За минулу добу бойовики 24 рази обстрілювали позиції ЗСУ, четверо військовослужбовців отримали поранення

1 хв читати
За минулу добу бойовики 24 рази обстрілювали позиції ЗСУ, четверо військовослужбовців отримали поранення

За минулу добу незаконні збройні формування 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, поранення отримали двоє військових, ще двоє - бойові травми, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу зафіксовано 24 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ. У більш ніж половині випадків сили АТО припиняли вогневу активність агресора. Внаслідок ворожих обстрілів, двоє українських захисників отримали поранення, ще двоє - бойові травми", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в п'ятницю вранці.

На луганському напрямку у вечірній час бойовики зі 120-ти і 82-мм мінометів і гранатометів неодноразово вели вогонь біля Луганського, Троїцького, Новоолександрівки і Трьохізбенки. З озброєння БМП НВФ порушували перемир'я поблизу Світлодарська.

На донецькому напрямку бойовики зосередили свою активність у передмісті Мар'їнки, де в першій половині дня неодноразово вівся вогонь з мінометів різних калібрів і всього спектра піхотного озброєння. Увечері, по українських оборонних укріпленнях в цьому районі стріляв танк.

Також неспокійно було біля Пєсков, Верхньоторецька, Водяного, Лебединського та Талаківки де бойовики обстрілювали позиції ЗСУ з гранатометів різних типів і легкого піхотного озброєння.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА