12:20 16.01.2018

Порошенко і генерал-губернатор Канади 18 січня проведуть переговори й відвідають Міжнародний центр миротворчості на Львівщині

2 хв читати
Порошенко і генерал-губернатор Канади 18 січня проведуть переговори й відвідають Міжнародний центр миротворчості на Львівщині

Президент України Петро Порошенко і генерал-губернатор Канади Жулі Пейєтт (Julie Payette) в четвер, 18 січня, у Львівській області проведуть переговори щодо посилення взаємодії двох країн.

Як повідомляє прес-служба глави Української держави, на зустрічі сторони обговорять питання подальшого поглиблення особливого партнерства між Україною і Канадою, зокрема в сфері безпеки. Заплановано також спільне відвідання Міжнародного центру миротворчості та безпеки, де в рамках канадської місії UNIFIER здійснюється підготовка українських військовослужбовців.

У прес-службі підкреслили, що це перший закордонний візит Ж.Пейєтт з моменту інавгурації на пост генерал-губернатора Канади.

Раніше прес-служба генерал-губернатора Канади повідомляла, що в середу, 17 січня, Ж.Пейєтт прибуває до Львова, офіційна програма розпочнеться наступного дня.

У четвер, 18 січня, Ж.Пейєтт і начальник штабу оборони Канади генерал Джонатан Венс (Jonathan Vance) планують відвідати Меморіал полеглим в АТО, а після цього зустрінуться з представниками Збройних сил України та Канади в Академії Військової служби правопорядку.

Як очікується, після цього Ж.Пейєтт відвідає Палац Потоцьких, де проведе зустріч з президентом України П.Порошенком. Сторони обговорять "двосторонні відносини між Канадою та Україною і підтвердять підтримку України Канадою".

Вдень у четвер генерал-губернатор Канади відвідає Міжнародний центр миротворчості та безпеки у с. Старичі Яворівського району Львівської області, щоб побачити операцію Unifier у дії.

Увечері Ж.Пейєтт полишить Україну й вирушить до столиці Латвії Риги.

Ж.Пейєтт була призначена 29-м генерал-губернатором Канади в липні 2017 року, вступила на посаду 2 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА