21:16 30.01.2018

У Барселоні тривають виступи прихильників повернення Пучдемона на пост глави Каталонії

1 хв читати
У Барселоні тривають виступи прихильників повернення Пучдемона на пост глави Каталонії

Сотні маніфестантів, які виступають за повернення Карлеса Пучдемона в Каталонію в якості глави Женералітата (виконавчої влади), у вівторок прорвалися до будівлі парламенту в Барселоні через кордони автономної каталонської поліції, повідомляє інтернет-портал іспанської газети "Паїс".

За даними видання, поліцейська присутність у будівлі парламенту продовжує залишатися посиленою. Співробітники правоохоронних органів перешкоджають проникненню маніфестантів до самої будівлі парламенту.

Раніше у вівторок голова парламенту Каталонії Роже Торре заявив про перенесення засідання з питання повернення К.Пучдемона на цей пост, не назвавши точної дати.

К.Пучдемон виїхав до Бельгії незабаром після відсторонення від посади голови Женералітата в кінці жовтня 2017 року. В Іспанії проти нього і низки його прихильників були висунуті звинувачення в сепаратизмі, підбурюванні до заколоту і фінансових махінаціях після проведення референдуму про незалежність Каталонії, він може бути затриманий при поверненні в країну.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА