16:04 09.02.2018

Саакашвілі заявляє, що його хотіли викрасти з готелю в центрі Києва невідомі озброєні особи

2 хв читати
Саакашвілі заявляє, що його хотіли викрасти з готелю в центрі Києва невідомі озброєні особи

Лідер партії "Рух нових сил", екс-президент Грузії Міхеіл Саакашвілі заявляє, що у п'ятницю було вчинено спробу його викрадення озброєними особами без документів із готелю Fairmont Grand Hotel Kyiv на Поштовій площі в центрі Києва, куди він прибув уранці для переговорів з іноземними друзями.

"До нас зайшли люди знизу і сказали, що група автоматників, які перезарядили автомати, зайшли у фойє, сказали, що йдуть захоплювати Саакашвілі, і спробували проникнути в ліфт і піднятися на той поверх, де ми були з нашими іноземними друзями", - розповів М.Саакашвілі в коментарі журналістам у п'ятницю.

За його словами, цих осіб зупинила охорона готелю, що є об'єктом приватної власності. "Охорона готелю попросила пред'явити документи, яких у них не було, і після цього їх витиснули з готелю, тому що це, звісно, приватна власність ... і без постанови суду й конкретних документів допускати на приватну власність не дозволено", - сказав М.Саакашвілі.

Політик переконаний, що це затримання ініціював президент України Петро Порошенко, який має намір екстрадувати його до Грузії, де стосовно нього відкрито справи й на нього чекає переслідування.

М.Саакашвілі заявляє, що проживає наразі у двокімнатній орендованій квартирі в Києві на 22-му поверсі в будинку за межами історичного центру. За словами політика, на вул. Костьольній, де його затримували раніше, він уже не мешкає. Він також вважає, що його можуть викрасти дорогою додому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА