07:00 11.02.2018

За минулу добу зафіксовано 8 обстрілів позицій ЗСУ, ніхто не постраждав

1 хв читати
За минулу добу зафіксовано 8 обстрілів позицій ЗСУ, ніхто не постраждав

За минулу добу бойовики 8 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України в зоні проведення антитерористичної операції, інформує прес-центр штабу АТО.

"Російсько-окупаційні військ продовжували обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України. Особливу активність агресор виявляв у темний час доби", - йдеться в оприлюдненій на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook заяві.

На Луганському напрямку у вечірній час противник кілька годин з невеликими перервами вів вогонь з 82-мм мінометів, різних видів гранатометів і великокаліберних кулеметів в районі населеного пункту Кримське. Незаконні збройні формування кілька разів застосували міномети такого ж калібру, а також озброєння БМП, гранатомети і кулемети поблизу Світлодарська. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли українських захисників неподалік Новоолександрівки.

На Донецькому напрямку ворог з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів вів вогонь по позиціях українських захисників поблизу Талаківки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА