18:33 21.02.2018

Доба в АТО: Двоє поранених, один загиблий

1 хв читати
Доба в АТО: Двоє поранених, один загиблий

Протягом дня середи бойовики використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння - великокаліберні артилерійські системи та міномети, внаслідок чого загинув військовослужбовець Збройних Сил України, ще двоє бійців дістали поранень, інформують у прес-центрі штабу АТО.

"Загалом від початку доби зафіксовано 13 обстрілів з боку російсько-окупаційних військ. Унаслідок ворожого вогню, на жаль, загинув один український військовослужбовець, ще двоє захисників зазнали поранень", - ідеться у зведенні станом на 18.00 середи, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

На луганському напрямку з 122-міліметрової артилерії, мінометів різного калібру й озброєння БМП бойовики вели вогонь по українських позиціях біля Троїцького. Міномети калібру 82 мм члени НЗФ застосували поблизу Новоолександрівки та Катеринівки. Також із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї окупанти обстрілювали опорні пункти сил АТО неподалік Луганського, Залізного та Новолуганського. Зі стрілецької зброї загарбники провокували українських віськових Зайцевого.

"На донецькому напрямку агресор із мінометів калібру 120 мм та 82 мм і гранатометів вів вогонь по захисниках Водяного, що на Приазов’ї. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції оборонців Авдіївки", - йдеться у звіті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА