07:02 24.02.2018

За минулу добу бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, без втрат

1 хв читати
За минулу добу бойовики 13 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, без втрат

За минулу добу бойовики 13 разів порушували режим припинення вогню, не постраждав жоден український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу АТО.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська продовжили грубо порушувати Мінські домовленості і використовували озброєння, яке давно має бути відведеним від лінії розмежування на певні відстані. Особливо активно агресор здійснював провокації за темної пори", - сказано в повідомленні на сторінці штабу в Фейсбук в суботу вранці.

На луганському напрямку бойовики застосували артилерійські системи калібру 122-мм, міномети і весь арсенал стрілецької зброї включаючи гранатомети поблизу Луганського. "За попередньою інформацією кілька снарядів розірвалися в околицях цього прифронтового населеного пункту і пошкодили майно приватних будинків місцевих жителів. Також, з тимчасово окупованого Первомайська, противник обстріляв околиці Підлісного з артилерії калібру 152-мм. Наслідки заподіяної шкоди з'ясовуються", підкреслили в прес-центрі .

З 120-мм мінометів і озброєння БМП бойовики вели вогонь по опорних пунктах неподалік Троїцького. На інших ділянках оборони ЗСУ бойовики провокували українських захисників з гранатометів різних типів і стрілецької зброї довкола Новоолександрівки, Новгородського і Зайцевого.

На донецькому напрямку бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї в околицях Новотроїцького.
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА