19:13 03.03.2018

Під час знесення наметів біля ВР постраждали 20 осіб, зокрема 7 поліцейських

2 хв читати

Після ліквідації правоохоронцями наметового містечка біля Верховної Ради у Києві в суботу вранці по медичну допомогу звернулися 13 учасників акції і 7 співробітників поліції, повідомив начальник Головного управління Національної поліції в м.Києві Андрій Крищенко.

Як повідомляє в суботу прес-служба поліції м. Києва, до управління поліції доправили 111 осіб, на чотирьох із них складено адміністративні протоколи, ще з 8 спілкуються правоохоронці.

За словами А.Крищенка, до лікарняних закладів звернулися 13 осіб, які перебували в наметовому містечку, і семеро співробітників поліції.

"Інформації про те, що хтось дістав важких ушкоджень, наразі в поліції немає. Всім надано медичну допомогу", – сказав він.

Начальник Головного управління Нацполіції Києва наголосив, що слідчі дії біля ВР проходили в рамках розслідування кількох кримінальних проваджень, а людей, які перешкоджали роботі правоохоронців, доставили в управління поліції.

"Загалом доставили 111 осіб. Розпочато кримінальне провадження за статтею 345 Кримінального кодексу України, і на чотирьох осіб складено адміністративні протоколи. Наразі в управліннях поліції перебуває 8 осіб, всіх інших опитали і відпустили", – розповів А.Крищенко.

Загалом під час обшуку, за його словами, правоохоронці вилучили два предмети, схожі на гранати Ф1 (ймовірно, страйкбольні), 9 – РГД-5, схожих на бойові (буде призначено експертизу), запали, димові міни та шашки, ножі, пляшки із запалювальною сумішшю, оснащені піротехнічними виробами для розриву, кийки, телескопічні кийки, металеві палиці, пристосовані для нанесення тілесних ушкоджень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На південному напрямку ППО знищила три керовані авіаракети Х-59 та п'ять дронів

Окупанти продовжують активні штурмові дії на покровському та придніпровському напрямках

Генштаб: ЗС України посилюють оборону прикордонних районів на харківському напрямку, росіяни втратили тут 133 одиниці особового складу

У Херсоні через ворожі обстріли призупинить роботу Гумштаб і Пункт незламності

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У Вовчанську окупанти розстріляли людину з інвалідністю, розпочато розслідування

У Херсонській області внаслідок російської атаки постраждав голова однієї з місцевих адміністрацій

У Харкові вже троє загиблих і 28 постраждалих

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула та одна поранена

Зеленський закликав владу забезпечити повне інформування населення про відключення електрики

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА