07:57 27.03.2018

Луценко підтвердив слідчі дії щодо глави САП Холодницького

1 хв читати
Луценко підтвердив слідчі дії щодо глави САП Холодницького

Генеральний прокурор України Юрій Луценко підтвердив слідчі дії, що стосуються керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

"Дійсно, відповідно до законодавства Генеральна прокуратура України спільно з Національним Антикорупційним бюро проводила слідчі дії, які стосувалися, в тому числі і керівника САП пана Холодницького", - повідомив Ю.Луценко в ефірі телеканалу ICTV в понеділок.

Окрім того, генпрокурор зазначив, що слідчі дії тільки починаються, в зв'язку з чим, йому зараз нічого більше повідомити.

"Тільки в результаті допитів, експертиз зможу повідомити, чи є ознаки кримінальних правопорушень, які зафіксовані на прослуховуючих пристроях, які було встановлено в кабінеті керівника САП", - додав генпрокурор.

Як повідомлялося, раніше ЗМІ поширили інформацію з посиланням на джерела про те, що в кабінеті глави САП Н.Холодницького було встановлено ​​"прослушку", до чого може бути причетне НАБУ. "Жучки" нібито були прикріплені до стінки акваріума.

З'явилася також інформація про нібито наміри Н.Холодницького піти у відставку найближчим часом.

У САП заявили, що Н.Холодницький виконує свої обов'язки в звичайному режимі, а 21 березня разом з директором НАБУ Артемом Ситником відвідає Брюссель, де, як очікується, до кінця поточного тижня відбудеться низка робочих зустрічей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА