17:49 30.03.2018

Холодницький вимагатиме оприлюднити не уривки, а повні записи, що стали підставою для дисциплінарної скарги на його адресу

2 хв читати
Холодницький вимагатиме оприлюднити не уривки, а повні записи, що стали підставою для дисциплінарної скарги на його адресу

 Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький має намір вимагати оприлюднення всіх записів, що слугували підставою для подання на нього дисциплінарної скарги до кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів (КДКП).

"Я буду вимагати під час розгляду цієї дисциплінарної скарги оприлюднення всіх тих записів, на яких ґрунтується цей запит", - сказав Н.Холодницький на брифінгу в Києві в п'ятницю.

Він переконаний, що намагатимуться продемонструвати "уривки з якихось розмов".

"Я розумію, що нам зараз намагатимуться показати уривки з якихось розмов, але я наполягаю, щоб ми почули всю розмову цілком і дії - не слова, а дії - які пішли за цією розмовою", - сказав керівник САП.

Він наголосив, що на цих записах ніхто не почує жодного випадку вимагання хабара, занесення йому валіз із грошима до кабінету або пропозиції це зробити.

При цьому керівник САП зазначив, що, можливо, у цих записах є бесіди з використанням нецензурної лексики, зокрема з підлеглими. "Але вибачте, наше брудне болото корупції білими рукавичками вичистити складно, і я, як звичайна людина, також можу лаятися. Така у нас робота", - сказав Н.Холодницький.

Керівник САП дивується з приводу претензій про нібито "злив" інформації щодо розслідуваних проваджень меру Одеси Геннадію Трухановому. "Зливати інформацію, тим більше, Труханову?! Я розумію, що нам зараз намагатимуться показати уривки з якихось розмов, але я наполягаю, щоб ми почули всю розмову цілком і дії, не слова, а дії, які пішли за цією розмовою", - зазначив Холодницький.

Він заявив, що впевнений у правильності своїх дій і готовий довести кожне своє слово.

"Якщо від злості скажеш "я б його прибив", то це не означає, що це умисел на вбивство, правда? Я в своїх діях впевнений і КПК доведу кожне слово, що оприлюднять, але не уривками розмов, що не витягом слів із контексту, а повністю всю розмову і подальші дії, які пішли за цією розмовою", - сказав Н.Холодницький.

Керівник САП розповів, що після виявлення в його кабінеті прослушки, 6 березня було зареєстровано кримінальне провадження за фактом виявлення жучка. "Через власну наївність я доручив розслідування цього провадження антикорупційному бюро і зрозуміло, як воно розслідувалася", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА