08:26 03.04.2018

Нардепа Бакуліна оголосили в розшук

1 хв читати
Нардепа Бакуліна оголосили в розшук

Національна поліція України оголосила в розшук народного депутата України Євгена Бакуліна ("Опозиційний блок"), якого підозрюють у привласненні та відмиванні коштів в особливо великих розмірах, повідомляється на сайті Міністерства внутрішніх справ у розділі "Розшукувані особи".

У відомстві зазначили, що нардеп зник 19 березня, запобіжний захід до нього не застосовувався.

Як повідомлялося, Генеральна прокуратура України викликає на 5 квітня народного депутата Є.Бакуліна (фракція "Опозиційний блок") як підозрюваного для проведення слідчих і процесуальних дій у кримінальному провадженні.

Раніше Ю.Луценко повідомляв, що Генпрокуратура розслідує кримінальне провадження за ст. 255 (створення злочинної організації), ст. 191 (розкрадання), ст. 209 (відмивання коштів) та іншими статтями. Досудовим слідством встановлено, що Є.Бакулін, ймовірно, брав участь у злочинній організації колишнього президента України Віктора Януковича, спланував і організував незаконне заволодіння грошовими коштами НАК "Нафтогаз Україна" в сумі 449 млн 963 тис. 820 грн через організацію фіктивної процедури тендерної закупівлі бурових установок (так званих вишок Бойка).

Нагадаємо, що Є.Бакулін у 2007 році, з 2010-го по 2014 рік обіймав посаду голови правління НАК "Нафтогаз України".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА