15:27 24.07.2018

Патрульні за три дні посиленого режиму виявили численні факти порушення правил перевезення пасажирів

2 хв читати
Патрульні за три дні посиленого режиму виявили численні факти порушення правил перевезення пасажирів

В Україні патрульні екіпажі за три дні роботи в посиленому режимі виявили численні факти порушення правил перевезення пасажирів, зокрема два факти керування транспортом у нетверезому стані, зазначають у патрульній поліції України.

"Було розроблено план заходів щодо поліпшення ситуації у сфері безпеки дорожнього руху, проаналізовано ситуацію з ДТП та визначено місця концентрації ДТП ... і відповідно було збільшено кількість екіпажів і груп реагування патрульної поліції на майже 200 екіпажів", - розповів Олексій Білошицький, перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України, журналістам у вівторок у Київській області.

За його словами, наразі більше 550 екіпажів патрулюють українські дороги "з акцентом на безпеку".

О.Білошицький наголосив, що, перш за все, йдеться про траси міжнародного і національного значення й автодороги в напрямку південної частини України та кордонів з ЄС. "Тобто, йдеться про головні магістралі, а також про регіональні дороги", - додав він.

За словами О.Білошицького, у всіх регіонах було проведено спільні з Укртрансбезпекою наради та створено спільні мобільні групи з відпрацювання перевізників, щоб додатково виявляти правопорушення в сфері перевезення пасажирів та превентивної роботи в цьому напрямку.

"Уже є конкретні серйозні результати. Перевірено понад 1100 транспортних засобів-перевізників та виявлено численні порушення: 17 транспортних засобів, які взагалі нелегально перевозять, без документів, також транспортні сусідства, які перевозять без дотримання вимог", - розповів він.

Також фіксують порушення, коли водії не дотримуються режиму роботи.

За словами О.Білошицького, за ці три дні також було зафіксовано два факти керування транспортним засобом у стані сп'яніння. "Це кричущі випадки. Протягом попередньої операції "Перевізник" ми встановили 40 таких випадків", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА