08:14 28.08.2018

Правоохоронці затримали сімох "телефонних терористів"

1 хв читати
Правоохоронці затримали сімох "телефонних терористів"

Співробітники Служби безпеки України затримали сім осіб, які здійснили завідомо неправдиві повідомлення з погрозами терористичного характеру в різних регіонах України, повідомив прес-центр СБ України.

Як наголошується, в Хмельницькому затримали місцевого жителя, який нібито "замінував" одну з банківських установ міста. У Миколаївській області правоохоронці затримали ще одного аноніма, який, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, повідомив про підготовку теракту. Іншого неповнолітнього "псевдомінера" викрили в Дніпрі - зловмисник повідомляв про нібито замінування школи.

Також затримали лже-мінера і в Одесі, який повідомляв про "замінування" гаража і школи. Ще затримали одного зловмисника, який напередодні Дня Незалежності повідомляв про "замінування" Одеського залізничного вокзалу.

"Ще один анонім "зі стажем" під дією алкоголю погрожував підірвати один з райвідділів поліції. Ним виявився місцевий безхатько, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за "мінування" супермаркету, спортмайданчика і Інтернет-кафе", - сказано в повідомленні.

Наразі за всіма фактами порушено кримінальні виробництва, затриманим повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА