07:54 15.06.2019

За НП у виправних установах стоять прихильники злодійських традицій

2 хв читати
За НП у виправних установах стоять прихильники злодійських традицій

За надзвичайними подіями в виправних установах стоять прихильники злодійських традицій, які створили злочинну організацію з метою протидії державним інститутам, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Сьогодні, на жаль, у кожній області країни є "положенці", які за погодженням із "злодіями в законі" в місцях позбавлення волі обирають так званих "смотрящіх", діяльність яких, перш за все, спрямована на ослаблення режиму утримання, за принципом "підтримуєш злодійський рух - живеш комфортно, отримуєш "грів" і привілеї", - написав Аброськін у Фейсбук.

За його словами, головною метою діяльності так званих "злодіїв в законі" є особисте збагачення і наповнення різного роду "общаків", які і є фінансовою основою для подальшої злочинної діяльності та поширення "злодійської ідеології".

"На сьогодні підконтрольна злодіям тільки одна установа перераховує в "злодійський общак" до 500 тис. грн щомісяця, до речі нині в Україні функціонують 138 установ виконання покарань", - зазначив Аброськін.

Він також зазначив, що за частину цих грошей створені і діють різні підконтрольні "злодіям" громадські організації, окремі псевдоактивісти, наймаються адвокати, а також корумпуються співробітники правоохоронних органів і судді.

"Останнім часом "злодії" активно використовують різного роду журналістів, правозахисні групи, мета одна - ослаблення режиму утримання у виправних установах, дискредитація керівників різного рівня правоохоронних органів, які займають принципову позицію", - додав він.

"Якщо у нас правоохоронців не буде відповідного інструменту у вигляді відповідного закону для видалення з організму нашої країни ракової пухлини під назвою "злодії в законі", вона поширюватиметься на весь організм, на всі сфери життєдіяльності нашої країни", - підсумував Аброськін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Тбілісі перед будівлею парламенту відбуваються сутички між поліцією та протестувальниками, почалися затримання

Україна розраховує на розширення допомоги Азербайджану у питаннях розмінування

Єрмак і кардинал Дзуппі обговорили повернення депортованих дітей та військовополонених

Нам потрібне суттєве прискорення постачання армії

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА