20:01 28.04.2020

Венедіктова обговорила розширення співпраці з послами країн G7 і ЄС

1 хв читати

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова обговорила з послами країн "Великої сімки" та ЄС можливі перспективні напрями розширення та поглиблення співробітництва.

Як повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора, онлайн-зустріч Венедіктової з послами відбулася 28 квітня. На ній генпрокурор повідомила іноземним партнерам про завдання та цілі, досягнення яких є ключовими в процесі подальшого реформування органів прокуратури України, над яким нині працює відомство, а також про основні результати роботи Офісу, зокрема про стан розслідування у резонансних кримінальних провадженнях.

"Прокуратура діє у рамках закону, неухильно дотримуючись принципу верховенства права. Ми стоїмо на твердій позиції незалежності органу та продовженні курсу його реформування. Нам важлива підтримка продовження якісних трансформацій у прокуратурі з боку міжнародної спільноти", - зазначила Венедіктова.

У свою чергу керівники дипломатичних представництв привітали продовження реформ та висловили готовність і надалі підтримувати Офіс генерального прокурора на шляху трансформації з метою приведення його роботи у відповідність до світових стандартів, йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА