20:28 15.12.2020

Порошенко біля ДБР: Тетяна Чорновол - героїня Революції гідності, вона перебуває під захистом українського народу

2 хв читати
Порошенко біля ДБР: Тетяна Чорновол - героїня Революції гідності, вона перебуває під захистом українського народу

П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко біля стін Держбюро розслідувань підтримав Тетяну Чорновол, яку намагаються звинуватити в умисному вбивстві під час Революції гідності.

"Ви сподівалися Тетяну залякати. Ви відкрили ящик Пандори пред’явленням цього звинувачення. Бо до цього ви відпустити в Росію беркутівців, на руках яких кров Небесної сотні. Їх ви відпустити до Росії. Потім ви відпустили до Росії Цемаха, на руках якого кров безневинних жертв рейсу МН17", - наводить слова Порошенка прес-служба "Євросолідарності" у вівторок.

"Потім ви відпустили до Росії "вагнерівців". Із ризиком для життя українські розвідники зібрали їх усіх, все це кодло, яке вбивало українців, і мали затримати їх на території України. Ви злили інформацію, вчинивши державну зраду, відпустити їх до Росії. А наразі ви перешкоджаєте створенню тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді щодо державної зради", - зазначає п'ятий президент.

"Ви намагаєтеся руками Татарова, і Бабікова, і Смірнова наразі відмазати навіть Януковича. Ви намагаєтеся наразі зробити з Тетяни людину, яка винна у Революції гідності. Я вам наголошую: за участь у Революції гідності у тій ролі, яку відіграла Тетяна, даватимуть ордени. Нагороджуватимуть державними нагородами", - переконаний Порошенко.

Він висловив переконання, що сьогодні цим псевдообвинувальним вироком ДБР винесло вирок собі. "Слідчі, які це підписали, ви за це відповідатимете. Це я вам обіцяю. Ви відповідатимете не лише в Україні, ви відповідатимете перед всім світом. Ви цим підписали вирок собі, своїй системі", - зазначив Порошенко.

"Я ще раз наголошую - ми Тетяну не залишимо наодинці, вона перебуває під охороною українського народу. Запам'ятайте і почуйте", - застеріг політик.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

2 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА