14:25 16.12.2020

Апеляційний суд розгляне законність арешту Будинку профспілок і МЦКМ 16-17 грудня

2 хв читати
Апеляційний суд розгляне законність арешту Будинку профспілок і МЦКМ 16-17 грудня

Апеляційний суд Києва 16-17 грудня відповідно о 15:30 та о 12:40 розгляне скарги на рішення Печерського райсуду Києва від 3 листопада про арешт 6 та 11 об'єктів нерухомості, що належать або раніше належали Федерації профспілок України (ФПУ), зокрема Будинку профспілок та Міжнародного центру культури і мистецтв (МЦКМ).

Як зазначено в повідомленні суду, позивачами є Київська міська рада профспілок, Федерація профспілок і ТОВ "БЦ "Майдан Плаза", у володінні якого перебуває 6,79 тис. кв. м у Будинку профспілок.

Зокрема, також йдеться про ресторанний комплекс та інші об'єкти на Трухановому острові і нерухомість на Парковій дорозі, навчально-спортивну базу "Святошин" у Києві та готельно-оздоровчий комплекс "Золота корона хотелс" у Трускавці.

Як раніше повідомлялося, Печерський райсуд Києва 3 листопада чотирма рішеннями заарештував Будинок профспілок, МЦКМ та 24 інші об'єкти нерухомості, що перебувають або були у володінні ФПУ, зокрема санаторії "Укрпрофоздоровниці" в Києві, Ірпені та Одесі. Накладення арешту ініціював Офіс генерального прокурора для збереження речових доказів за порушеним у вересні цього року кримінальним провадженням №12020000000000878 про привласнення та розтрату державного майна в особливо великих розмірах.

ФПУ, у свою чергу, заявила, що законно володіє і розпоряджається майном, яке раніше було заарештоване.

За даними Апеляційного суду Києва, скарги на ці рішення про арешти також подали "Укрпрофтур" і "Укрпрофоздоровниця", їх планується розглянути відповідно до 21 та 22 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА