17:29 27.01.2021

Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей забезпечено - "Укравтодор"

1 хв читати
Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей забезпечено - "Укравтодор"

 Проїзд дорогами найбільш засніжених Одеської, Миколаївської, Кіровоградської та Черкаської областей станом на 16:00 забезпечений.

Як повідомляється на сторінці Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у Facebook, штаб із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення при "Укравтодорі" цілодобово стежить за ситуацією.

За даними "Укравтодору", в Одеській області покриття державних доріг мокре, місцями засніжене. Обмеження руху на автодорогах не введено, проїзд забезпечено. У регіоні працює 168 дорожніх працівників і 137 одиниць техніки, зокрема: 70 піскорозкидачів, 33 навантажувачи, вісім автогрейдерів, 17 плужних механізмів. Температура повітря коливається від -1 до +1 градуса за Цельсієм, сніжить.

У Миколаївській області проїзд основними дорогами забезпечений. Йде мокрий сніг, місцями з дощем, сильний вітер. Техніка працює у посиленому режимі.

У Кіровоградській області проїзд держдорогами забезпечений. Ускладнень руху немає на жодному з напрямків. Мокрий сніг та вітер продовжуються, техніка працює в посиленому режимі - приблизно 100 одиниць. Крім того, в області розпочав роботу штаб із надзвичайних ситуацій, який діятиме до 31 січня.

У Черкаській області на автодорогах державного значення працює понад 100 одиниць спецтехніки. Проїзд дорогами державного значення забезпечений, обмежень, затримок і ускладнень у русі немає.

Наразі дорожня спецтехніка проводить обробку покриття автодоріг протиожеледними сумішами, дороги розчищаються від снігу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни не дійшли в Харківській області до основних ліній оборони - Зеленський

УЗ повідомила про навмисний підпал релейної шафи на Одещині

Український Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими готовий до обмінів із РФ у будь-який момент

Унаслідок ворожих обстрілів поранено п'ятеро людей у Михайлівці Донецької області - ОВА

У Києві демонтували Десятинний храм УПЦ (МП) на території Національного музею історії України

Палата представників США ухвалила законопроєкт про безперебійне постачання зброї Ізраїлю

Російські війська за добу 438 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

Окупанти продовжують обстрілювати прикордоння Сумщини

На Харківщині внаслідок атак агресора загинули дві людини, дев’ятеро поранено

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє загиблих і шестеро поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА