07:57 19.05.2021

Пріоритетом влади найближчим часом буде робота з протидії нелегального ринку нафтопродуктів

2 хв читати
Пріоритетом влади найближчим часом буде робота з протидії нелегального ринку нафтопродуктів

Заступник керівника Офісу президента Юлія Свириденко заявила, що пріоритетом влади найближчим часом буде робота з протидії нелегального ринку нафтопродуктів, повідомляє прес-служба глави держави.

"Юлія Свириденко зазначила, що пріоритетом влади найближчим часом буде робота для боротьби з нелегальним ринком нафтопродуктів, через який бюджет недоотримує до 20 млрд грн. За її словами, Президент і уряд готові розглянути пропозиції представників ринку щодо кроків, які необхідно здійснити, щоб позбавити Україну від нелегальних продавців нафтопродуктів", - йдеться в повідомленні.

Також Свириденко обговорила з представниками основних операторів ринку нафтопродуктів України, чим обумовлено зростання цін на заправках, повідомляє прес-служба глави держави.

"Під час розмови в Офісі Президента учасники зустрічі зазначили, що зростання цін на заправках зумовлене як подорожчанням сировини на світових ринках, так і нелегальним ринком нафтопродуктів всередині країни, а також системним ухиленням від сплати податків нафтопереробниками. Це призводить до того, що компанії, які працюють на ринку прозоро, програють конкуренцію за споживача менш доброчесним постачальникам пального", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, представники операторів зазначили, що підтримують встановлення чесних і прозорих умов для роботи бізнесу.

У прес-службі нагадали, що 14 травня Кабінет Міністрів ухвалив постанову, якою запроваджується граничний рівень торговельної надбавки до середньої ціни дизельного пального (7 грн/літр) і бензину (5 грн/літр). Такий крок був здійснений з метою запобігання необґрунтованому зростанню цін на пальне у роздрібних мережах.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

Глава Пентагону: На "Рамштайн-22" обговорювали посилення української ППО, союзники зосереджені на потребах України для захисту Харкова та інших місць

Єгипет закликає Ізраїль відкрити всі КПП на кордоні із Сектором Гази

У Київській області зменшать вуличне освітлення ввечері та вночі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА