11:16 11.03.2022

Мобільні оператори у Харкові, Мелітополі, Чернігові та Сумах відновлюють інфраструктуру - Держспецзв'язку

2 хв читати

Оператори мобільного зв'язку та інтернет-провайдери станом на 9:00 п'ятниці, 11 березня, працюють стабільно та продовжують надавати послуги електронних комунікацій, повідомила Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації у своєму телеграм-каналі.

Держспецзв'язку зазначає, що в Харкові мобільні оператори відновлюють інфраструктуру з метою покращення мобільного зв'язку. У Херсоні покриття "Київстару" становить 96%, "Vodafone Україна" – 93%, lifecell – 82%. У Мелітополі, Чернігові та Сумах тривають відновлювальні роботи після того, як окупант намагався знищити інфраструктуру та залишити міста без зв'язку.

Критична інфраструктура "Укртелекому" працює. Через низку пошкоджень магістральних ліній тимчасово не було доступу до інтернет-послуг у Запорізькій, Херсонській та Миколаївській областях. Надання послуг уже відновлено у Запорізькій області, роботи з відновлення у Херсонській та Миколаївській областях завершуються.

"Протягом доби пошкоджено інфраструктуру, що призвело до відсутності інтернету та телефонії у Чернігівській області. Надання інтернет-послуг у Київській області повністю відновлено після аварії. Також оператор зняв обмеження швидкості доступу до інтернету у всіх областях, крім Сумської – там пріоритет надається на критичні потреби ЗСУ та об'єктів критичної соціальної інфраструктури. Загальна кількість працюючих регіональних вузлів зв'язку – 75%", - йдеться в повідомленні.

Системи оперативно-технічного управління комунікаційними мережами продовжують функціонувати у режимі управління під час воєнного стану, який здійснює Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій при Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Джерело: https://t.me/dsszzi_official/2182

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відсутність чиновника на роботі у зв'язку з військовою агресією РФ не є поважною причиною для прогулів - Верховний Суд

СБУ викрила мережу агентів ФСБ РФ, які готували вбивство президента України, затримано двох полковників Управління держохорони

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення мера Очакова

Кабмін продовжив на місяць відстрочку від призову, яка надана рішеннями Мінекономіки

Опитування: 83% українців вважають, що держава має втрутитися в діяльність УПЦ (МП), 82% не довіряють цій церкві

На Центральному залізничному вокзалі Києва відкрився інформаційний пункт рекрутингу до ЗСУ

У протоці Босфор сів на мілину суховантаж Alexis, що прямував з України до Єгипту

У Тисі виявили тіла трьох потопельників – Держприкордонслужба України

Російські війська за добу 11 разів обстріляли населені пункти Донеччини, евакуйовано 506 осіб

У Кривому Розі на території військкомату помер військовозобов'язаний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА