20:39 04.10.2022

Газопостачання відновлено майже у 67% деокупованих населених пунктах

1 хв читати
Газопостачання відновлено майже у 67% деокупованих населених пунктах

Газопостачання відновлено в 67% деокупованих населених пунктах, тоді як електроенергією забезпечено 976 населених пунктів, повідомив заступник керівника Офісу президента (ОП) Кирило Тимошенко на брифінгу у вівторок.

За його словами, водопостачання та водовідведення відновлено майже в 1 тис. населених пунктах, послуги мобільного зв'язку та інтернету – у 950-ти, фінансові послуги – у 922-х.

Тимошенко додав, що навчальні заклади відновили роботу у 981 населеному пункті, а на деокупованих територіях відновили роботу 933 медичні установи.

Загалом деокуповано 1534 населені пункти.

Тимошенко повідомив, що у Харківській області, після розмінування територій, триває робота з відновлення мереж у Балаклії. На сьогодні підключено понад 13 000 абонентів. Також мають світло в оселях абоненти сіл Черкаська Лозова, Слобідське та Кутузівка. Тривають роботи щодо відновлення газопостачання у деокупованих населених пунктах.

За словами Тимошенка, у Миколаєві комунальники відновлюють постраждалі об'єкти від російських обстрілів 30 вересня, зокрема, того ж дня відновили електропостачання, тоді як після удару росіян ракетами "Іскандер М" по Дніпру рятувальники вже вивезли 190 тонн зруйнованих конструкцій, розпочато заміну вікон та засклення, продовжується ремонт покрівель.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА