17:27 26.01.2023

Стефанчук заявляє, що не підписував розпорядження про відрядження Тищенка до Таїланду

2 хв читати
Стефанчук заявляє, що не підписував розпорядження про відрядження Тищенка до Таїланду

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук заявив, що не підписував розпорядження про відрядження народного депутата фракції "Слуга народу" Миколи Тищенка до Таїланду.

"Миколу Тищенка нікуди за кордон не відряджав. Відповідно, і розпорядження на відрядження до Таїланду я, як голова Верховної Ради України, не підписував", – повідомив він на своїй сторінці у фейсбуці.

Раніше речниця парламентської фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук уточнила, що Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції. Водночас голова фракції Давид Арахамія скликав термінове засідання, щоб виключити Тищенка з фракції.

За інформацією ЗМІ, Тищенко 27 січня планував провести в Бангкоку в готелі Novotel зустріч із представниками української громади для "обговорення питань покращення взаємодії". Цю інформацію підтвердили у пресслужбі посольства України у Таїланді. При цьому, згідно з рішенням Ради національної безпеки і оборони України, народні депутати та державні службовці під час воєнного стану можуть виїжджати за межі країни виключно у службові відрядження.

У липні минулого року голова партії "Слуга народу" Олена Шуляк достроково припинила повноваження Тищенка як голови Закарпатської обласної організації партії. На цю посаду пізніше було призначено колишнього голову Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Микиту.

Цим кадровим ротаціям у партії передувало подання заяви народним депутатом Мар'яною Безуглою на ім'я керівників партії та фракції "Слуга народу" із закликом виключити Тищенка з їхнього складу. Безугла наголошувала, що він неодноразово вчиняв дії з дискредитації політсили.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА