10:30 08.03.2024

ТЧХУ відкрило два молодіжно-волонтерські простори в Хмельницькій області

2 хв читати
ТЧХУ відкрило два молодіжно-волонтерські простори в Хмельницькій області

Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) відкрило молодіжно-волонтерські простори у Славуті та Кам'янець-Подільському.

"Український Червоний Хрест відкрив одразу два волонтерсько-молодіжних простори за підтримки Данського Червоного Хреста в Хмельницькій області. Всього планується відкриття більше 20 таких локацій по Україні", - повідомило ТЧХУ у фейсбуці в п'ятницю.

У Славуті молодіжно-волонтерський простір створений на базі гімназії №1 і є першим у місті закладом із авторською програмою неформальної освіти. Волонтери Українського Червоного Хреста планують проводити тут навчальні сесії, курси з лідерства, організовувати дозвілля молодих людей і розвивати їхні творчі здібності, а також популяризувати Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

У Кам'янець-Подільському простір відкрито в приміщенні соціально-культурного центру "Подвір'я". Тут працюватимуть волонтерська школа Українського Червоного Хреста, школа гуманітарної освіти та лідерства "Лідер змін", клуб настільних ігор та інтелектуального дозвілля "Game-За!", майстерня творчих активностей "ARTрум", кінотеатр "Last-ряд", школа First Aid - перша допомога та перша психологічна допомога, медійна студія.

Учасники молодіжно-волонтерських просторів - це студенти та учні віком від 14 до 25 років, які шукають можливості для освіти, розвитку та творчості. Лідерами та активістами можуть стати молоді люди віком від 18 до 34 років, які цікавляться соціальними питаннями та прагнуть внести позитивні зміни в суспільство.

Як зазначається на сайті ТЧХУ, такі простори вже функціонують у Миколаєві та Первомайську (Миколаївська область), Кропивницькому, Самборі та Червонограді (Львівська область) і в Білій Церкві (Київська область).

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова УІНП: 24 лютого поки що має залишатися неофіційною датою, що підсвічується державою як День люті

У Кропивницькому районі пролунали вибухи, постраждалих і руйнувань немає - ОВА

Голова УІНП про народні меморіали на майдані Незалежності та біля стіни Свято-Михайлівського монастиря: Потрібно запропонувати якісну альтернативу

Голова УІНП сподівається, що київська влада або якийсь меценат усе-таки створять Музей монументальної пропаганди

Голова УІНП вважає за необхідне обмежити запровадження нових пам'ятних дат до закінчення російсько-української війни

Найближчі дні в Україні будуть теплими, в деяких областях пройдуть невеликі дощі

Для Національного пантеону українських героїв знайшли нове знакове місце в центрі Києва - голова УІНП

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА