12:45 18.04.2022

Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні

2 хв читати
Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні

Сервіс Liki24.com відновив доставку 15,7 тис. медпрепаратів майже у всій Україні.

Як повідомляється в пресрелізі сервісу, Liki24.com створив логістичний центр у Хмельницькому та налагодив доставку у всій країні.

Доставкою, зокрема, зможуть скористатися жителі багатьох населених пунктів, де наразі не працюють аптеки. Надсилання замовлень відбувається у той самий або наступний день, термін доставки залежить від поштового оператора.

Крім того, в деяких містах є кур'єрська експрес-доставка. Адресну доставку можна замовити у Києві, Вінниці, Дніпрі, Кам'янському, Кропивницькому, Львові, Полтаві, Кременчуці, Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Кам'янці-Подільському, Чернівцях, Кривому Розі, Черкасах, а також в Обухові, Ужгороді, Івано-Франківську та Одесі.

Крім того, повідомляється, що через сервіс Liki24.com можна отримати гуманітарну допомогу з Європи: знеболювальні, антисептики, ліки для шлунково-кишкового тракту, вітаміни, предмети гігієни для жінок та дітей. З початку війни понад 50 тонн та 60 тис. упаковок ліків вже доставлено десяткам тисяч українців, зокрема у Харківській, Чернігівській, Сумській, Миколаївській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях.

"Порушення ланцюгів постачань призвело до закриття багатьох аптек. Наприклад, у Києві з 2 тис. аптек у перші тижні війни працювала лише кожна десята. За даними ВООЗ, половина аптек припинила функціонувати через повномасштабне вторгнення РФ, а багато медичних працівників були переміщені або не змогли працювати", - повідомляється у пресрелізі.

Liki24.com - міжнародна компанія з українським корінням, заснована в 2017 році, представляє інноваційну платформу для пошуку, порівняння цін, замовлення та доставки ліків із аптек.

Сервіс співпрацює з понад 5 тис. аптек у всій Україні, а доставка можлива у 25 тис. населених пунктів, перелік яких постійно розширюється. Переваги сервісу оцінили вже понад 850 тис. українців, а щодня його сайти та мобільні застосунки відвідує понад 100 тис. користувачів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА