11:27 11.01.2023

Медмережа "Добробут" відкрила поліклінічне відділення госпіталю в лівобережній частині Києва

2 хв читати
Медмережа "Добробут" відкрила поліклінічне відділення госпіталю в лівобережній частині Києва

Медична мережа "Добробут" відкрила поліклінічне відділення для дорослих та дітей госпіталю на просп. Бажана, 12а у лівобережній частині Києва.

Як повідомляє мережа в пресрелізі, під час відключень електроенергії роботу клініки забезпечують два потужні генератори. Крім того, в разі блекаутів нове відділення використовуватиметься як Пункт незламності, в ньому можна буде зігрітися та зарядити гаджети.

"Добудувати та запустити під час війни великий сучасний госпіталь площею майже 10 тис. кв. м – завдання надзвичайно складне. Саме тому запуск роботи наших відділень відбуватиметься поетапно. Найближчим часом плануємо відкрити стаціонарне відділення для дітей та дорослих, відділення анестезіології та інтенсивної терапії, приймальне відділення невідкладної допомоги, запустити хірургію та роботу ендоскопічного відділення", - повідомив операційний директор госпіталю "Добробут" на Лівому березі Сергій Орел.

Амбулаторний прийом у поліклінічному відділенні для дорослих ведуть терапевт, сімейний лікар, кардіолог, отоларинголог, гастроентеролог, нейрохірург, хірург, ортопед-травматолог, акушер-гінеколог, алерголог, імунолог, пульмонолог, ревматолог, офтальмолог, судинний мамолог, онколог, уролог, ендоскопіст, інфекціоніст, лікар з ультразвукової діагностики.

Прийом дітей ведуть педіатр, отоларинголог, хірург, ортопед-травматолог, акушер-гінеколог, алерголог, імунолог, офтальмолог, дерматолог, невролог, уролог, лікар з ультразвукової діагностики, нейрохірург, інфекціоніст.

Крім того, в новому поліклінічному відділенні "Добробуту" можна зробити всі необхідні лабораторні аналізи, а також ультразвукову діагностику (УЗД) та електрокардіографію (ЕКГ).

Медмережа "Добробут" – одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. У портфелі компанії – 16 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямами. Щороку фахівці "Добробуту" проводять понад 7 тис. операцій. У мережі працюють більше ніж 2800 працівників.

Як повідомлялося, медмережа "Добробут" планувала відновити реконструкцію столичного госпіталю на просп. Бажана в Києві, який раніше належав клініці "Борис", після завершення війни. Реконструкцію госпіталю було припинено 24 лютого 2022 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА