16:26 23.05.2023

IT-компанія Yadro Systems у співпраці з лабораторією CSD LAB випустить на світовий ринок програму SlidePath

2 хв читати
IT-компанія Yadro Systems у співпраці з лабораторією CSD LAB випустить на світовий ринок програму SlidePath

IT-компанія Yadro Systems у співпраці з найбільшою патоморфологічною лабораторією України CSD LAB до кінця 2023 року випустить на світовий і український ринок програму SlidePath.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в CSD LAB, до ключових функцій програмного забезпечення входять можливість створення електронної бази результатів, друку бланків результатів аналізів, сповіщення пацієнтів про готовність результатів і головне - контроль якості досліджень, починаючи з етапу маркування зразків біоматеріалів до видачі результату.

"Цього року ми запускаємо цей продукт на ринок України та світу. Ми побачили досить велику перспективу у створенні цієї програми, адже не лише в Україні, а й загалом у світі є потреба значної автоматизації патоморфологічних лабораторій", - зазначив один із засновників Yadro Systems Ярослав Недашковський.

Серед основних переваг підключення SlidePath він відзначив, зокрема, зручний user-friendly інтерфейс, що дає змогу легко освоїти та швидко впровадити в роботу лабораторно-інформаційну систему.

Компанія Yadro Systems була створена в Україні 2021 року та об'єднала в собі спеціалістів з IT-індустрії, штучного інтелекту, управління лабораторною справою та патоморфологів для створення програмного забезпечення - медичної інформаційної системи для патоморфологічних та молекулярно-генетичних лабораторій.

CSD LAB - одна з провідних лабораторій України, що забезпечує проведення понад 1,5 тис. аналізів: від загального аналізу крові до визначення генетичних порушень у пухлині методом NGS. Уже 13 років залишається однією з найбільших патоморфологічних лабораторій у Східній Європі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА