10:32 03.07.2013

Спікер розпорядився забрати картки для голосування у Домбровського та Балоги

1 хв читати
Спікер розпорядився забрати картки для голосування у Домбровського та Балоги

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак розпорядився анулювати картки для персонального голосування народних депутатів Олександра Домбровського та Павла Балоги.

"Я даю доручення анулювати картки для персонального голосування Олександра Домбровського та Павла Балоги, припинити нарахування відповідних виплат. Водночас припиняються повноваження помічників і консультантів, які працювали з Домбровським а Балогою", - повідомив спікер на ранковому пленарному засіданні парламенту в середу.

Як повідомлялося, 8 лютого 2013 року ВАСУ визнав неможливим встановити результати виборів у двох округах - №11 (Вінницька область) та №71 (Закарпатська область), незважаючи на те, що ЦВК визнала обраними в цих округах та зареєструвала народними депутатами відповідно О.Домбровського та Павла Балогу, після чого вони склали присягу. ВАСУ скасував постанови ЦВК у частині реєстрації зазначених народних депутатів і визнав відсутність у них статусу та повноважень народних депутатів України.

Автор позову до В.Рибака, колишній народний депутат Юрій Кармазін 12 червня повідомив, що Окружний адмінсуд Києва зобов'язав спікера парламенту вилучити посвідчення та картки для голосування П.Балоги та О.Домбровського.

Спікер парламенту оскаржив це рішення. Проте 21 червня Київський апеляційний адміністративний суд відмовився задовольнити апеляційну скаргу В.Рибака.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА