16:05 21.05.2014

Добкін стверджує, що з ним слідчих дій не проводять, а терміни слідства продовжили

2 хв читати
Добкін стверджує, що з ним слідчих дій не проводять, а терміни слідства продовжили

Кандидат у президенти Михайло Добкін стверджує, що терміни слідства в кримінальному провадженні стосовно нього продовжено, хоча з ним не проводили ніяких слідчих дій, починаючи з березня цього року.

"Жодної слідчої дії зі мною не провели, починаючи з 11 березня, коли мене заарештували й помістили до слідчого ізолятора СБУ, а потім перевели під домашній арешт: ні допиту, ні очних ставок - нічого", - сказав М.Добкін на прес-конференції в середу.

Він укотре дав зрозуміти, що вважає обвинувачення на свою адресу надуманими, але при цьому не виключає, що справу все одно буде передано до суду. "Претензії спочатку були смішними, тому - дивними, зараз, чесно кажучи - вже за межею розуміння. Що вони хочуть у підсумковому документі, який подаватимуть до суду, пред'явити мені й тим, кого вони вважають злісними ворогами України та українського народу? Все це було б смішно, якби в нашій країні працювала судова система. Загалом готуємося до найгіршого, але сподіваємося на краще", - сказав М.Добкін.

Як повідомлялося, М.Добкіна затримали в Києві 10 березня. Слідчі Генпрокуратури пред'явили йому повідомлення про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність України).

12 березня Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід М.Добкіну у вигляді домашнього арешту. Слідчі Генпрокуратури пред'явили йому повідомлення про підозру в скоєнні злочину за ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність України).

25 березня М.Добкін подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти. З огляду на це він попросив скасувати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, щоб мати можливість проводити повноцінну виборчу кампанію.

3 квітня Печерський райсуд Києва змінив запобіжний захід із домашнього арешту на особисте зобов'язання.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА