13:23 22.10.2014

Виборчі дільниці для голосування на виборах до ВР створено в 6 містах РФ

2 хв читати
Виборчі дільниці для голосування на виборах до ВР створено в 6 містах РФ

У Російській Федерації утворено шість виборчих дільниць для голосування на запланованих на 26 жовтня позачергових парламентських виборах до Верховної Ради України, розповів агентству "Інтерфакс-Україна" в середу речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс.

За його словами, загалом за кордоном створено 112 зарубіжних виборчих дільниць у 72 країнах, із них 109 - при посольствах та консульствах України. При цьому в РФ створено найбільшу кількість дільниць: у Німеччині їх п'ять, а в США, Польщі та Італії - по чотири.

Є.Перебийніс також зазначив, що до 14 жовтня було сформовано попередні списки виборців, до яких увійшли 495 898 людей, а іменні запрошення направлено зарубіжним дипустановам для передачі дільничним виборчкомам. 21 жовтня розпочато виготовлення уточнених списків виборців та їх передачу зарубіжним дипустановам.

Водночас Посольство України в РФ уточнює, що виборчі дільниці на майбутніх виборах створено в Москві, Ростові-на-Дону, Санкт-Петербурзі, Єкатеринбурзі, Нижньому Новгороді та Новосибірську.

У Москві дільничний виборчком на виборчій дільниці №900075 створено при Посольстві України в РФ та розміщуватиметься у будівлі посольства у пров. Леонтьєвському, 18. Також на території РФ створено виборчкоми на дільницях при Генеральних консульствах України в Ростові-на-Дону №900077 (пров. Халтуринський, 28/40), у Санкт-Петербурзі №900078 (вул. Бонч-Бруєвича, 1В), в Єкатеринбурзі №900117 (вул. Гоголя, 15), Нижньому Новгороді №900115 (вул. Короленка, 29) і Новосибірську №900118 (вул. Сім’ї Шамшиних, 30).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА