17:52 26.07.2016

Рабинович і Мураєв, які залишили "Опоблок", створили на базі партії "Центр" нову партію "Життя"

2 хв читати
Рабинович і Мураєв, які залишили "Опоблок", створили на базі партії "Центр" нову партію "Життя"

Народні депутати України Вадим Рабинович та Євген Мураєв, які залишили "Опозиційний блок", створили на базі партії "Центр" нову політичну силу під назвою "Життя".

Як повідомляє прес-служба партії "Центр", на з'їзді у вівторок було ухвалено рішення про її перейменування, головою партії був обраний В. Рабинович, а головою політради - Є.Мураєв.

За словами В.Рабиновича, головною метою партії "Життя" є побудова "нейтральної, незалежної України", яка буде спиратися на потужне сільське господарство, hi-tech і банківські інституції, розвиток вільного від податків бізнесу, на молоде покоління, на права людини і найжорстокішу боротьбу з корупцією, скасування "грабіжницьких" тарифів і розвиток прагматичних стосунків з сусідами.

Рабинович був обраний депутатом на виборах в 2014 році за списками "Опозиційного блоку" під номером 4. У травні 2016 року він заявив про вихід з партії, пояснивши це тим, що потрібно бути "більш радикальним" до чинної влади, але залишився членом фракції, щоб не втратити мандат депутата.

Є.Мураєв був обраний в 2014 році за округом №181 (Харківська область) як самовисуванець, увійшов до фракції "Опоблоку", але 3 червня 2016 року оголосив про вихід з неї. Він назвав "Опоблок" єдиною конструктивною опозицією в парламенті, але зазначив, що "наше розуміння часу не збігається, нам всім, Україні, потрібен зрозумілий проект завтрашнього дня, бізнес-план країни, навколо якого можуть об'єднатися всі ті, хто хоче не ламати, а будувати".

За словами нардепа, причиною рішення про вихід з фракції стали не ідеологічні розбіжності з колегами у фракції, а бажання більшої свободи маневру для прийняття рішень і готовність до більш активних дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА