13:22 12.02.2018

Рабинович стверджує, що суд Ніцци на його вимогу заарештував два маєтки родини Льовочкіних

2 хв читати
Рабинович стверджує, що суд Ніцци на його вимогу заарештував два маєтки родини Льовочкіних

Народний депутат України Вадим Рабінович (фракція "Опозиційний блок") заявляє, що рішенням суду м. Ніцци (Франція) заарештовано нерухомість народного депутата України з фракції "Опозиційний блок" Сергія Льовочкіна.

"Французький суд міста Ніцци ... на вимогу народного депутата України Вадима Рабіновича заарештував маєтки сімейки Льовочкіних. Причому ці маєтки зазначені разом із вартістю, перший ... виявився 40 млн євро, другий - іще 10...", - повідомив В.Рабінович на прес-конференції в понеділок у Києві.

Він наголосив, що "французький суд, на жаль, не наш український, зрозумів, що в сім'ї, яка ніколи в житті не працювала в бізнесі, а лише головою адміністрації, не може бути один будинок у два млрд (грн - ІФ)".

Згідно з копіями відповіді з суду, які оприлюднив В.Рабінович на прес-конференції, Україна є кредитором громадян України С.Льовочкіна та Юлії Льовочкіної (народний депутат, фракція "Опозиційний блок"), які проживають у Сен-Жан-Кап-Феррі, і на маєтки вартістю 40 млн євро і 10 млн євро дозволяється "накласти тимчасові судові позови".

В.Рабінович також розповів, що останніми днями на нього чинили тиск і погрожували, щоб ці матеріали не набули розголосу. "Того тиску, який був на мене за ці три дні, я собі навіть не уявляв. Що мені тільки не пропонували, ... а потім перейшли до погроз", - повідомив він.

Народний депутат також звернувся до Національного антикорупційного бюро, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ України зробити все, щоб кошти, виведені до Франції, було повернуто до державного бюджету. Він також попросив генерального прокурора Юрія Луценка взяти під контроль цю ситуацію.

С.Льовочкін - український політик. Народний депутат України VI, VIII скликань. У 2010-2014 роках - голова Адміністрації президента України Віктора Януковича.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА